Ai nevoie de mai multe informații?

Accesează manualul complet cu informații despre tratamentul cu OZON. 

Descarca manual

OZONIZARE PENTRU APARTAMENTE, CASE ȘI ALTE SPAȚII REZIDENȚIALE


Apartamentul sau casa este locul unde va simtiti cel mai bine, insa uneori exista numite mirosuri care va indispun, cum ar fi mirosul de igrasie si mucegai, mirosul de animale de companie, mirosul de tutun, mancare si alte mirosuri grele Ozonizare pentru apartamente, case și alte spații rezidențiale 

Tratamentul cu ozon oxideaza bacteriile care produc aceste mirosuri si lasa in urma o atmosfera curata , dezodorizata si cu un miros fresh. Atmosfera curate rezultata in urma tratamentului cu ozon este benefica pentru familiile cu copii, ferindu-i pe acestia de virusuri si bacterii. Recomandare : Ozonizarea locuintei la 3 luni .

OZONIZARE PENTRU AUTOTURISME, FLOTE AUTO, CAMIOANE, AUTOCARE, AUTOBUZE

Ozonizarea autoturismului este un tratament eficient si lipsit de produse chimice cu care se curata instalatia de climatizare a vehiculul si cu ajutorul caruia se elimina si mirosurile neplacute impregnate in tapiteria acestuia. 

 Ozonizare pentru autoturisme, flote auto, camioane, autocare, autobuze In urma transportului de persoane , atmosfera din autocare este deseori incarcata cu bacterii si mirosuri neplacute. Dupa transportul de marfuri perisabile sau colete cu substante chimice in camioane apare un miros predominant de statut,neplacut. 

Mirosul cel mai des intalnit este cel de tutun ,care se elimina in doar 10 minute de tratament cu ozon al autoturismului. Tratamentul cu ozon dezinfecteaza suprafetele din interiorul vehiculului si lasa in urma un miros fresh, de padure dupa ploaie.

OZONIZARE PENTRU SĂLI DE FITNESS, KINETOTERAPIE, MASAJ, SPORT, DANS

tmosfera in salile de sport, fitness, kinetoterapie, dans si masaj, este incarcata puternic de microbi, bacterii si mirosuri intense, generate de efortul depus de clienti. Diferentierea acestor afaceri se face asigurand in salile respective un miros proaspat, o atmosfera curate ce asigura satisfactia deplina a clientilor. 

 Ozonizare pentru săli de fitness, kinetoterapie, masaj, sport, dans Tratamentul cu ozon are efect de dezodorizant pentru sala in care s-a facut efort, indepartand astfel mirosurile neplacute si dezinfectant pentru aparatele si articolele din sala respectiva, eliminand total microbii si bacteriile existente. 

Tratamentul cu ozon este o metoda rapida si eficienta in acelasi timp, nefiind cazul de utilizare a substantelor chimice pentru ozonizarea salilor. Antrenamentele intr-o sala cu mirosuri placute si cu o atmosfera reconfornanta si curata, garanteaza sanatatea si satisfactia clientilor Recomandare : A se efectua tratamentul cu ozon la maxim 7 zile

OZONIZARE PENTRU CLĂDIRI DE BIROURI

O cladire de birouri, in care mirosurile interioare sunt primitoare, confortabile, este mediul in care angajatii au productivitate mare. Situatii in care intr-o cladire de birouri sunt mirosuri neplacute de igrasie, mucegai, transpiratie, mirosuri de mancare, mirosuri de WC, pot genera tensiuni in cadrul echipei. 

 Ozonizare pentru clădiri de birouri Tratamentul cu ozon este solutia optima: dezodorizare eficienta , distrugerea virusurilor, bacteriilor si acarienilor din spatiul de birouri, eliminarea mirosurilor neplacute acumulate, tratamentul cu ozon este rapid , eficient si va rezolva aceste probleme. 

Mirosul rezultat in urma tratamentului cu ozon creaza confort, angajati productivi si sanatosi , clienti satisfacuti de interactiunea cu angajatii cladirilor de birouri si o calitate superioara a vietii. Recomandare: Ozonizare la 6 luni.